Vi ses ikväll!

1234351_366985506738175_60747291_n

Vi ses nånstans där det spelas bra livemusik. Nya och onya. Gamla och unga. Kända och nykända och okända. Jag är helt betagen över hur Live at Heart förändrar min hemstad just nu. Går inte riktigt att beskriva. Som att leva i en världsmetropol av kärlek där människor bara är glada, öppna och generösa. Där människor är sig själva. Hela tiden till levande musik. Nu också med ett strålande fint sensommarväder.

Jag älskar det. Igår kväll avslutade jag min festivalkväll tillsammans med många andra i lobbyn på Scandic Grand där fyra slynglar från Camden/London spelade folk/britpop/gypsy så svängigt att det svartnade. Känslan i den lobbyn just då var fin. Ikväll planerar jag att avsluta på samma ställe när Louise Lemón ställer sig på scen och sjunger svarta ballader.

Vi ses därute.

 

Comments are closed.